Átfogó koncepció

A jelenleg futó SÉTA és HÍD olvasásra nevelési programok helyébe lépő Sajtó és Nyilvánosság a tejes középiskolai tanulmányi időszakra nyújt átfogó pedagógiai programot.

Korszerű módszerek

A program eszközeként választott projekt módszer előnye többek között, hogy minden tanulóközösség számára egyedileg alakítható a helyi sajátosságok függvényében.

Akkreditált érettségi vizsgatárgy

A Sajtó és Nyilvánosság tanórán vagy tanórán kívül is alkalmazható, de önálló vagy modultárgyként tantervbe építve érettségi vizsga szervezhető belőle.

Olvasásra nevelés Faliújság Hírek Legfrissebb Meghívó a Magyar Napló karácsonyi rendezvényére

Meghívó a Magyar Napló karácsonyi rendezvényére

Email Nyomtat PDF

A Magyar Napló szerkesztősége  2010. december 10-én, pénteken 17.00 órától tartja évadzáró rendezvényét a Ráday Levéltár Dísztermében. (Budapest IX., Ráday utca 28., II. emelet)

Az estet megnyitja L. Simon László az  Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának elnöke.
Beszédet mond Mészáros József  a Barankovics István Alapítvány elnöke. A rendezvény házigazdája Oláh János főszerkesztő, kiadóvezető.

Az esten a Magyar Napló 2010. évi lapszámaiban megjelent írásokból, valamint a Barankovics István Alapítvány eddigi ösztöndíjasainak (Iancu Laura, Csender Levente, Nagy Gábor) műveiből hangzik el válogatás, Tallián Marianne és Lázár Balázs színművészek előadásában.

Közreműködik: Kovács Mihály és zenekara
Vendég: Enyedi Ágnes (ének) és Berecz István (tánc)

A vendégeket tombola, értékes nyeremények és kedvezményes könyvvásár várja!

(Belépők igényelhetők szerkesztőségünkben a 06 1 413-6672 és a 06 70 388 7034 telefonszámokon vagy az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mai címen. A Belépő ára 500 Ft, amely a helyszínen levásárolható!)

HÍD

HÍrlapot a Diákoknak
Az MLE országos olvasásra nevelési programja az újságkészítés fázisaitól az értő olvasóvá válásig.

LADIK

LApot a DIáKoknak!
A megyei lapok kiadói által szervezett országos médiavetélkedő az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói számára.

SÉTA

Sajtó És TAnulás
Az MLE három megyei lapkiadó tagvállalata által életre hívott program újságírást kedvelő középiskolás diákok körében népszerű.

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés