Olvasásra nevelés Honlap

Te vagy az én emberem!

Email Nyomtat PDF

Pályázat interjúkészítésre 6–14 éves diákoknak

Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvet éreznek kielégíteni kíváncsiságukat egy felnőtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethető interjút is készítenek vele. Mi létrehozzuk a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a kisdiák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megörökíti a beszélgetést írásban, amit nyomtatásban megjelentetünk a lapokban.

 

A pályázat kétfordulós

• Az első fordulóban a (neves szerkesztőkből álló) zsűri kiválasztja a pályázatok közül azt a hármat, amelyet a legérdekesebb/értékesebb tervnek ítél.

• A második fordulóban a bizalmat kapott három kisdiák megírja a maga interjúját, mi azt megjelentetjük 2010. május 15-én, és az aznapi budapesti Sajtófesztivál Vörösmarty téri rendezvényének délelőtti közönsége és az internetes szavazók (www.olvasasraneveles.hu) pedig eldöntik, ki a végső győztes.

Díjazás

Az első fordulóban kiválasztott három kisdiák (szüleivel vagy pedagógusával) 2010. május 14–15-én a magyar sajtó vendége Budapesten – szakmai programokat és teljes kényelmet kínálunk, a szállást a Car-Tour International Kft. biztosítja.

Jelentkezés

A pályázatra a pályázati lapon lehet jelentkezni, amely eligazítást nyújt az interjúalany kiválasztásához is.
Kérjük, hogy a pályázati lapot minden esetben írja alá szülő/gondviselő, hozzájárulását adva a kiskorú személynek a pályázaton való részvételéhez!
Szülő/gondviselő aláírása nélkül a pályázaton való részvétel nem lehetséges. A pályázat eredményével kapcsolatban jogi út igénybevétele nem lehetséges! A Kiíró a pályázat lebonyolításában fönntartja magának az esetleges változtatás jogát.

A pályázati űrlapot megtalálja itt: Te vagy az én emberem-jelentkezési lap

Információt kérhetnek a 06-1/212-5025-ös, a 06-30/343-3915-ös telefonszámon és az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail-címen.

Határidő, postacím

A pályázatokat postai úton, ajánlott levélben kérjük eljuttatni 2010. április 1-jéig:

Te vagy az én emberem!
Magyar Lapkiadók Egyesülete
1016 Budapest,
Naphegy tér 8.

A Magyar Lapkiadók Egyesülete vállalja a pályázat lebonyolításának teljes költségét, köztük az interjúkészítők (és diákonként 1 kísérője) utaztatását, ellátását.

 

 

Letöltések:
Download this file (2012_palyazat.pdf)Pályázati űrlap[ ]144 Kb

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés