Olvasásra nevelés Faliújság Felhívások, hirdetmények Pályázat - Te vagy az én emberem! 2012

Pályázat - Te vagy az én emberem! 2012

Email Nyomtat PDF

 

A Magyar Lapkiadók Egyesülete pályázatot hirdet

Te vagy az én emberem!

címmel interjúkészítésre 6–14 éves diákoknak

 

Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvet éreznek kielégíteni kíváncsiságukat egy felnőtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethető interjút is készítenek vele.

Mi létrehozzuk a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a kisdiák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megörökíti a beszélgetést írásban, amit nyomtatásban megjelentetünk a lapokban.

 

 

A pályázat kétfordulós

• Az első fordulóban a (neves szerkesztőkből álló) zsűri kiválasztja a pályázatok közül azt a hármat, amelyet a legérdekesebb/értékesebb tervnek ítél.

• A második fordulóban a bizalmat kapott három kisdiák megírja a maga interjúját, mi azt megjelentetjük a lapokban a 2012. május 19-én megrendezendő budapesti Sajtófesztivál idején. Ifjú újságíróinkat a Vörösmarty téri rendezvény közönsége is megismerheti.

Díjazás

Az első fordulóban kiválasztott három kisdiák (szüleivel vagy pedagógusával) 2012. május 18–19-én a magyar sajtó vendége Budapesten – szakmai programokat és teljes kényelmet kínálunk, a szállást a Travelweb Kft. biztosítja.

Jelentkezés

A pályázatra a pályázati lapon lehet jelentkezni, amely eligazítást nyújt az interjúalany kiválasztásához is. Kérjük, hogy a pályázati lapot minden esetben írja alá szülő/gondviselő, hozzájárulását adva a kiskorú személynek a pályázaton való részvételéhez. Szülő/gondviselő aláírása nélkül a pályázaton való részvétel nem lehetséges.

A pályázat eredményével kapcsolatban jogi út igénybevétele nem lehetséges!

A Kiíró a pályázat lebonyolításában fönntartja magának az esetleges változtatás jogát.

A pályázati űrlapot megtalálja a www.mle.org.hu és a www.olvasasraneveles.hu honlapon:

Te vagy az én emberem!

Információt kérhetnek a 06-1/212-5025-ös, a 06-30/343-3915-ös telefonszámon és az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail-címen.

 

Határidő, postacím

A pályázatokat postai úton, ajánlott levélben kérjük eljuttatni 2012. április 25-éig:

Te vagy az én emberem! 
Magyar Lapkiadók Egyesülete 
1016 Budapest, Naphegy tér 8.

 

A Magyar Lapkiadók Egyesülete vállalja a pályázat lebonyolításának teljes költségét, köztük az interjúkészítők (és diákonként 1 kísérője) utaztatását, ellátását.

 

Letöltések:
Download this file (2012_palyazat.pdf)Pályázati űrlap[ ]144 Kb

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés