Olvasásra nevelés Faliújság Felhívások, hirdetmények PÁLYÁZAT - Te vagy az én emberem! 2011

PÁLYÁZAT - Te vagy az én emberem! 2011

Email Nyomtat PDF

PÁLYÁZAT


A Magyar Lapkiadók Egyesülete pályázatot hirdet

Te vagy az én emberem!

címmel interjúkészítésre 6–14 éves diákoknak


Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvet éreznek kielégíteni kíváncsiságukat egy felnőtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethető interjút is készítenek vele.

Mi létrehozzuk a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a kisdiák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megörökíti a beszélgetést írásban, amit nyomtatásban megjelentetünk a lapokban.

 

A pályázat kétfordulós


• Az első fordulóban a (neves szerkesztőkből álló) zsűri kiválasztja a pályázatok közül azt a hármat, amelyet a legérdekesebb/értékesebb tervnek ítél.

• A második fordulóban a bizalmat kapott három kisdiák megírja a maga interjúját, mi azt megjelentetjük
2011. május 14-én, és az aznapi budapesti Sajtófesztivál Vörösmarty téri rendezvényének délelőtti közönsége és az internetes szavazók (www.olvasasraneveles.hu) pedig eldöntik, ki a végső győztes.

Díjazás

Az első fordulóban kiválasztott három kisdiák (szüleivel vagy pedagógusával) 2011. május 13–14-én a magyar sajtó vendége Budapesten – szakmai programokat és teljes kényelmet kínálunk, a szállást a Travelweb Kft. biztosítja.

Jelentkezés

A pályázatra a pályázati lapon lehet jelentkezni, amely eligazítást nyújt az interjúalany kiválasztásához is. Kérjük, hogy a pályázati lapot minden esetben írja alá szülő/gondviselő, hozzájárulását adva a kiskorú személynek a pályázaton való részvételéhez. Szülő/gondviselő aláírása nélkül a pályázaton való részvétel nem lehetséges.

A pályázat eredményével kapcsolatban jogi út igénybevétele nem lehetséges!
A Kiíró a pályázat lebonyolításában fönntartja magának az esetleges változtatás jogát.

A pályázati űrlapot megtalálja a www.mle.org.hu és a www.olvasasraneveles.hu honlapon:

Letöltések:
Download this file (palyazati_felhivas.pdf)Pályázati űrlap[Pályázati felhívás és űrlap - Te vagy az én emberem 2011]76 Kb

Információt kérhetnek a 06-1/212-5025-ös, a 06-30/343-3915-ös telefonszámon és az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail-címen.

Határidő, postacím

A pályázatokat postai úton, ajánlott levélben kérjük eljuttatni 2011. április 18-áig:

Te vagy az én emberem!
Magyar Lapkiadók Egyesülete
1016 Budapest, Naphegy tér 8.


A Magyar Lapkiadók Egyesülete vállalja a pályázat lebonyolításának teljes költségét, köztük az interjúkészítők (és diákonként 1 kísérője) utaztatását, ellátását.

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés