Olvasásra nevelés Faliújság Felhívások, hirdetmények Indul az 2012 ŐSZI HÍD és SANYI program

Indul az 2012 ŐSZI HÍD és SANYI program

Email Nyomtat PDF

Tisztelt Tanárnők, Tanár Urak, kedves Kollégák!

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, tervezetten október 22-én indítjuk a Magyar Lapkiadók Egyesülete Olvasásra Nevelési Bizottságának HÍD (Hírlapot a Diákoknak) aktuális kurzusát, mely várhatóan december 14-ig tart.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a programban eddig végzett munkájukat, reméljük, a továbbiakban is számíthatunk értékes együttműködésükre!

 

A jelentkezés határideje: 2012 október 12.

A programban részt vevő lapokat a már megszokott módon, tematizált lapcsoportokra bontjuk. A kiadókkal a pontos példányszámokról az egyeztetés még folyik, de várhatóan az eddigiekhez hasonló kínálat kerül a csomagokba.

Felhívjuk figyelmét, hogy a következőkben preferálni kívánjuk azon tanulócsoportok ellátását, ahol a küldött sajtótermékeket aktívan, kreatív módon építik be a tanórai munkába. Kérjük, hogy erről a gyakorlati munkáról tájékoztassanak minket és ezzel együtt a programban résztvevő kollégákat! Várjuk a jó ötleteket,  esetleírásokat, óravázlatokat, melyeket azonnal közzéteszünk a honlapon!

JAVASLAT!

Javasoljuk, próbálják ki a SANYI (Sajtó és Nyilvánosság) projekt moduljait, melyek akár több különböző tanóra anyagához illeszthetők!

A 9-10. és 11-12. évfolyam moduljai letölthetők a Szertárból, INNEN!


A programba jelentkezni az alábbi linken, elektronikus űrlapon lehet, regisztráció illetve bejelentkezés után:

JELENTKEZÉS ITT! (Klikk ide!)

A jelentkezés lezárult!

Kérjük, hogy a Sajtó és Nyilvánosság tárgyból érettségiző csoportokat külön űrlapon tüntessék fel! (A Sajtó és Nyilvánosság érettségi tárgyról további információ: Madách Imre Gimnázium Titkársága, Salgótarján. Telefon: (32) 411-353 Telefax: (32) 411-104)

Munkájukhoz további nagyon sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,

Jánossy Gábor
elnök
Magyar Lapkiadók Egyesülete
Olvasásra Nevelési Bizottság

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés