Olvasásra nevelés Honlap

Házhoz megy a Magyar Napló

Email Nyomtat PDF

Speciális irodalomórákra vállalkozik a Magyar Napló szépirodalmi folyóirat!

Idén március és április folyamán, a HÍD-program keretében, szerkesztőségünk felajánlásából, ismét eljut az Önök iskolájába a Magyar Napló szépirodalmi folyóirat. Úgy gondoljuk, hogy a folyóirattal foglalkozó diákok jobban megismerhetik lapunkat és az irodalmi életet, ha személyesen is találkozhatnak szerzőinkkel vagy szerkesztőinkkel.

 

Ezért felajánljuk, hogy – igény szerint – megszervezzük egy-egy szerzőnk vagy szerkesztőnk részvételét az iskolai foglalkozásokon.
A velük való találkozás alkalmával szó lehet a Magyar Naplóról, annak szerkesztéséről, a szerkesztőség működéséről, és a részt vevő alkotó személyes munkásságáról is.

Ha érdeklődnek felajánlásunk iránt, kérjük, hogy forduljanak szerkesztőségünk munkatársához, Zsiga Kristófhoz az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen, vagy a 413-6672-es telefonszámon.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy szerkesztőségünk véges anyagi lehetőségei miatt az igényeket jelentkezési sorrendben tudjuk teljesíteni!

 

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés