Olvasásra nevelés Faliújság Felhívások, hirdetmények

Felhívások, hirdetmények

Indul az 2011 ŐSZI HÍD és SANYI program

Email Nyomtat PDF

Tisztelt Tanárnők, Tanár Urak, kedves Kollégák!

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, tervezetten október 17-én indítjuk a Magyar Lapkiadók Egyesülete Olvasásra Nevelési Bizottságának HÍD (Hírlapot a Diákoknak) aktuális kurzusát, mely várhatóan december 16-ig tart.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a programban eddig végzett munkájukat, reméljük, a továbbiakban is számíthatunk értékes együttműködésükre!

Utolsó frissítés: 2011 október 05. (szerda) 11:58 Bővebben...

SANYI "évnyitó" szakmai nap a Madáchban

Email Nyomtat PDF

A salgótarjáni Madách Gimnázium  Sajtó és Nyilvánosság Országos Módszertani Központ a tantárgy tanítási és érettségi tapasztalatainak közzétételére és átadására szakmai találkozó megrendezését tervezi, szeptember 18-án, Salgótarjánban.

Minden a tantárgy után érdeklődő kollégát szeretettel várnak!

 

Utolsó frissítés: 2010 szeptember 08. (szerda) 23:28

Te vagy az én emberem!

Email Nyomtat PDF

Pályázat interjúkészítésre 6–14 éves diákoknak

Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvet éreznek kielégíteni kíváncsiságukat egy felnőtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethető interjút is készítenek vele. Mi létrehozzuk a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a kisdiák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megörökíti a beszélgetést írásban, amit nyomtatásban megjelentetünk a lapokban.

Utolsó frissítés: 2010 március 05. (péntek) 14:55 Bővebben...

Házhoz megy a Magyar Napló

Email Nyomtat PDF

Speciális irodalomórákra vállalkozik a Magyar Napló szépirodalmi folyóirat!

Idén március és április folyamán, a HÍD-program keretében, szerkesztőségünk felajánlásából, ismét eljut az Önök iskolájába a Magyar Napló szépirodalmi folyóirat. Úgy gondoljuk, hogy a folyóirattal foglalkozó diákok jobban megismerhetik lapunkat és az irodalmi életet, ha személyesen is találkozhatnak szerzőinkkel vagy szerkesztőinkkel.

Utolsó frissítés: 2010 február 12. (péntek) 09:29 Bővebben...

Indul a SANYI pilot program!

Email Nyomtat PDF

2010 február 12-ig lehet jelentkezni a teszt programba!

A HÍD és SÉTA programok közös tovább fejlesztését szolgáló, évek óta folyó háttérmunka és pedagógiai fejlesztés eljutott az első "teszt" fázisba.
A program vezetése alapjaiban új, projekt módszeren alapuló, mely lehetővé teszi a közös célok elérését a helyi igények és lehetőségek figyelembevételével.
(A teljes fejlesztési koncepció - belépés után - letölthető - INNEN!)
A tavasz folyamán PILOT program formájában kívánjuk tesztelni a 9-10. évfolyam számára készült projektterveket, melyhez várjuk a vállalkozó iskolák, pedagógusok jelentkezését!

Utolsó frissítés: 2010 február 04. (csütörtök) 19:13 Bővebben...

További cikkek...

4 / 5 oldal

Vonalban

Nincs

A honlap a MASZRE támogatásával jött létre.

Belépés